TOIMISTOSIIVOUS

Keskiarvo toimistotyöntekijä viettää toimistolla 35/40 tuntia viikossa, noin 1 500 tuntia vuodessa! Miltä sinun toimistosi näyttää? Siistiltä vai tomuiselta, tunkkaiselta ja sotkuiselta? Onko toimistossasi mukava työskennellä? Jos epäröit, ei hätää! Meidän työmme on varmistaa sinulle hyvä työympäristö, jotta sinä voit tehdä työsi terveenä ja energisenä!

MAWin avulla teet vaikutuksen asiakkaisiisi ja parannat työntekijöittesi tehokkuutta. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että yli 75% työntekijöistä kertoo työympäristön olevan avaintekijä heidän työssään. R. Bransonin sanoja mukaillen me uskomme että työntekijäsi kohtelevat asiakkaitasi kuten sinä heitä. Anna meidän siis auttaa sinua pitämään hyvää huolta omistasi!

Puhdas toimisto, terveet työntekijät, tyytyväiset asiakkaat ja kohentunut tehokkuus. Lähetä tarjouspyyntö tänään ja me vastaamme budjettiinne sopivalla tarjouksella johon jokaisella yrityksellä on varaa!

Me MAWilla uskomme proaktiiviseen työotteeseen, joten käytämme tarkkaa laadunvalvontajärjestelmää. Varmistamme, että kaikkiin tarpeisiinne vastataan viipymättä. Aika on rahaa, valitse MAW ja säästä molempia!

It’s viipymättä yhteyttä. Avustamme mielellämme!